Mer Logo
Zaronite u istoriju Mer-a. Od 1997.
1997

Rođenje malog heroja

Pranje sudova je oduvek bio naporan posao. Obilno potapanje i čišćenje posuđa je bio deo svakodnevne rutine. 1997. godine „Merima“ iz Kruševca je lansirala brend Mer. Njegova neverovatna formula je pranje posuđa učinila veoma jednostavnim. Uz malo vode, Mer je omogućio da se sudovi suše bez ostavljanja tragova. Takođe, više nije bilo potrebe za dugotrajnim brisanjem i sušenjem sudova, što je dovelo do smanjenja obima posla, ali i do većeg nivoa higijene u čišćenju sudova.

2003

Nemački kvalitet Mera

2003. godine prelaskom na globalnu platformu, brend Mer postaje deo „Henkel“ porodice. Od tada „Mer“ karakteriše standardizovani nemački kvalitet koji potrošačima omogućava da uživaju u visokom kvalitetu i performansama.

2005

Mer unapređenje formule

Tokom 2005. godine Mer je relansiran, kada su njegova formula i izgled boce unapređeni. Konstantnim inovacijama i poboljšanjima, brend „Mer“ čini pranje sudova sve lakšim i efikasnijim poslom.

2010

Mer u novoj, providnoj boci

U 2010. godini formulacija Mer-a je ponovo unapređena! Sa novim relansiranjem „Mer“ je postao i do 50% gušći u odnosu na prethodni „Mer“.

2013

Mer u novoj, providnoj flaši

Od 2003. godine Mer ima novu, providnu flašu, kao i ekstra gustu formulu. Pranje posuđa postalo je još jednostavnije i lepše!

2014

Mer - poboljšanje power i balsam varijanti

I 2014. godina bila je izuzetno značajna za brend „Mer“. Uz slogan „Protiv masnoće i skorelosti“ nastavljeno je unapređivanje power proizvoda iz „Mer“ asortimana. Sa novom formulacijom i najupornija masnoća i skorelost ukljanjaju se lako. Takođe, power segment je obogaćen još jednom mirisnom notom – kombinacijom grejpfruta i višnje. Pored navedenih inovacija i balsam varijante dobijaju „ECARF“ znak koji garantuje da su ovi proizvodi veoma blagi u dodiru sa kožom i pogodni za osobe koje su sklone alergijama.

2015

Mer još efikasniji u hladnoj vodi

2015. godine Mer nastavlja sa inovacijama i poboljšanjima u domenu pakovanja i formulacije. Sa novom formulom, Mer je sada još efikasniji u hladnoj vodi!