Mer Logo

Zelena boginja sa tunom i 5 sastojaka

Sastojci
Broj porcija: 2

  • 6 kašika dresinga "zelena boginja"
  • 180 g konzervisane tune
  • 4 kriške hleba od kiselog testa
  • 1 stabljika celera
  • 1 vlašac
  • so
  • biber
  • puter za prženje

Posuđe: činija, spatula, daska za sečenje, nož, tiganj

Tanko isecite celer i ubacite ga u činiju. Tanko isecite vlašac i ubacite ga u činiju. Izvadite tunu i stavite je u činiju. Dodajte dresing "zelena boginja", začinite solju i biberom po ukusu i zatim mešajte da se sjedini.

Zagrejte tiganj na srednje visokoj temperaturi. Dodajte puter. Stavite jedno parče hleba na tiganj i ostavite ga da se prži oko 2 minuta. Dodajte kašikom deo tuna salate. N avrh stavite drugu krišku hleba, dodajte još putera na tiganj i okrenite hleb. Pržite dok ne postane zlatno braon. Sklonite sa vatre i uživajte odmah!

Plašite se nereda? Nemojte!

Nakon što ste završili sa svojim #enjoytogether trenutkom, ne morate da se brinete zbog prljavog posuđa. Sa Somatom ćete otkloniti čak i najtežu prljavštinu, poput masnoće i zagorelosti, tako da je vaše posuđe lako perfektno čisto.